És millor dormir en roba interior o sense? Això és el que diuen els experts

per Redacció, el 22 de setembre de 2020 a les 12:19
És millor dormir amb roba interior o sense? Doncs bé, la majoria d'experts i expertes ho tenen clar: millor treure's calces i calçotets quan es va al llit. 

La ginecòloga Dweck Alyssa explica a la revista Shape que hi ha un augment de probabilitats de desenvolupar una infecció si es dorm en calces. I és que si la zona està constantment coberta, especialment per una tela que no absorbeix la humitat, crea l'hàbitat perfecte perquè es puguin produir infeccions amb més facilitat. 


johnny depp sleeping GIF

Aquests consells encara són més importants per a les persones que suen durant la nit. Tot i així, és més perillós pels homes que per les dones. A part dels bacteris que poden provocar l'escalfor i la humitat, és dolent per la producció d'esperma. Els calçotets -sobretot si són massa cenyits- produeixen massa calor als testicles, que necessiten una temperatura més baixa per tenir una producció de semen òptima. Així doncs, millor dormir sense roba interior.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: