Així és la tècnica per arribar a l'orgasme en 3 minuts

per Redacció, el 20 de maig de 2021 a les 06:00
Arribar a l'orgasme a través del sexe oral no sempre és senzill, però hi ha mètodes que ens poden ajudar. Un d'ells és el mètode Kivin, una tècnica que s'ha popularitzat en els últims mesos després que sexòlogues com Annabelle Knight asseguressin que podia suposar un abans i un després en la vida sexual de moltes persones. 

I és que, d'acord amb l'experta, aquesta tècnica ben aplicada permet arribar a l'orgasme en només 3 minuts. I exactament, en què consisteix? Us ho expliquem a través d'un vídeo molt visual que han fet les youtubers de Platanomelón
 



Si tens dubtes sobre sexualitat, relacions de parella...pots escriure de manera anònima al nostre Consultori. Una persona experta resoldrà els teus dubtes gratuïtament.


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.




Versió sense playbuzz
Postura: La persona que practica el sexe oral s'ha de posar de costat. Un cop estirats tots dos, la persona que el rep ha de col·locar una de les seves cames damunt l'espatlla de la seva parella. 

Ús de les mans: El membre de la parella que està masturbant a l'altre, ha de col·locar els dits gros i índex en forma de pinça i agafar suaument el clítoris per tal que no es mogui. Amb l'altra mà, pot fer pressió sobre el perineu, la part que queda al final de la vulva. D'aquesta manera notarà les contraccions de la seva parella i per tant, el plaer que sent en cada moment. 

Moviment de la llengua: La clau del mètode Kivin és fer moviments laterals amb la llengua, d'un cantó a un altre, acariciant la punta del clítoris. Aquests moviments, a diferència d'altres, estimulen de manera més directa la zona erògena i augmenten el plaer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: