Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova funció que vol afegir Netflix

per Redacció, el 28 d'octubre de 2020 a les 10:18
De vegades et poses vídeos per escoltar-los de fons mentre fas altres coses? Doncs Netflix està preparant una funció pensada precisament per a això. Segons informen diversos portals especialitzats, la plataforma afegirà una opció perquè els seus clients puguin reproduir només l'àudio dels continguts. D'aquesta manera, els usuaris estalvien internet –ja que no s'ha de carregar al vídeo- i Netflix aconsegueix plantar cara a un dels seus competidors: els podcasts. 

Ara per ara, es desconeix si la plataforma agregarà nous continguts pensats específicament per a ser escoltats o si adaptarà part del material del seu catàleg. De moment, l'empresa només ha començat a fer proves i aquesta opció tan sols està disponible en els dispositius d'alguns usuaris. Què en penseu? Creieu que és útil?


Altres notícies sobre Netflix que també et poden interessar...



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: