6 preguntes que t'hauries de fer abans de fer-te un tatuatge

per Adolescents.cat, el 8 de novembre de 2020 a les 08:04
Qui no porta algun tatuatge a dia d'avui? Cada vegada són més les persones que decideixen tatuar-se la pell amb símbols i paraules importants per a elles. Malgrat ara hi ha maneres d'eliminar-los si és necessari, cal tenir en compte que quan ens el fem és per sempre. Així doncs, hi ha algunes preguntes que és important fer-se abans de prendre la decisió definitiva:

Per què et fas aquest tatuatge concretament?


Evita prendre decisions impulsives i pensa per què te'l fas. Què significa per a tu, si és una cosa que vols que t'acompanyi per sempre i amb la que t'identifiques profundament. Perquè les modes canvien i els gustos també. Així que intenta que tingui sentit de veritat i dóna-hi voltes.

Te'n pots penedir d'aquí uns anys?


Doncs això, les modes passen i els anys també. Això que et vols tatuar et pot seguir agradant d'aquí 10, 20 o 30 anys? Té un significat i un disseny que no et cansin i que segueixin sent part del teu jo futur?

T'ho fas en una bona part del cos?

Hi ha parts del cos on la pell és més elàstica i que es pot donar de sí a mesura que passen els anys ja sigui per canvis de pes, per un embaràs o simplement pel pas dels anys. Les zones on la pell es manté tersa més temps són les parts baixes de les extremitats. De la mà fins el colze i dels genolls fins als peus. També són bones zones per amagar-los si algun dia ho necessites, ja sigui amb pantalons llargs o màniga llarga.

se você adora

Com toleres el dolor?

Si toleres poc el dolor és millor que evitis certes zones del cos com els canells i la columna vertebral i que apostis per tatuatges més simples i senzills. Sinó, mentalitza't que ho passaràs malament!

Et compromets a cuidar-lo després?

Un cop fet el tatuatge és molt important seguir les recomanacions del teu tatuador o tatuadora per evitar que s'infecti, així com protegir-lo del sol amb cremes solars perquè no es torni verd.

Confies en el tatuador/a que te'l farà?

Un cop fet el dibuix no hi ha marxa enrere, així que busca algú de confiança que sàpigues que realment és molt bon/a professional!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️🌙 for the woman of the year

A post shared by mira mariah (@girlknewyork) on

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: