Aquest tutorial masclista sobre com ser sexy està generant molta polèmica

per NacióDigital, el 27 de novembre de 2020 a les 08:13
La televisió italiana va emetre un tutorial on s'ensenyava a les dones a comportar-se de manera sensual al supermercat per tal de seduir els homes. El programa, anomenat Detto Fatto, del canal 2 de la RAI (la televisió pública italiana) va emetre aquesta secció, protagonitzada per la ballarina Emily Angelillo, on s'indicava a les dones com havien d'agafar el carretó o els productes de la prestatgeria per ser més atractives.
 

El vídeo ha generat molta polèmica a les xarxes socials que s'han omplert de denunúncies com les que trobareu més avall.
 
El programa, que s'emet cada tarda, ahir va ser cancel·lat i el director del canal, Ludovico Di Pixo, va demanar perdó als espectadors i va assegurar que s'investigaran les responsabilitats.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: