Cinc propòsits sexuals per gaudir més

per Adolescents.cat, el 15 de febrer de 2021 a les 11:38
De vegades ens marquen propòsits en temes d'estudis o de feina i deixem de banda els objectius més personals. Avui us portem cinc propòsits elaborats per experts que us poden ajudar a millorar les vostres relacions sexuals. 



Quantitat Vs. Qualitat


No es tracta de mantenir moltes relacions sexuals sinó que aquestes siguin satisfactòries. L'autoconeixement i la comunicació són claus perquè el sexe sigui gratificat, així que cal treballar en aquests dos factors.


Deixa de fingir!


Assegura't que les relacions sexuals que tinguis amb la teva parella siguin com a tu i a ell/a us agraden. Oblida't d'una vegada per totes de fingir, ja que, sense voler, estàs boicotejant també el teu propi plaer. Sigues sincer/a amb tu mateix/a i amb la teva parella.


Prova alguna cosa nova


Fes fora els tabús que tens al cap! Provar alguna cosa nova i que et cridi l'atenció des de fa temps. Endinsa't en una nova aventura per explorar-te a tu mateix/a o per viure una experiència diferent en parella que us faci sortir de la rutina.

Mai deixis d'aprendre


Has de mantenir la ment oberta, les relacions sexuals són un aprenentatge continu. Has de descobrir el que t'agrada i com t'agrada per a després poder gaudir-ho més sol/a o acompanyat/da.

Assesora't


Que no et faci vergonya! Els experts estan per ajudar-te i descobrir-te un món que segurament desconeixies, ja que, desgraciadament la sexualitat i el sexe encara es veu com un tema tabú. Aprèn i descobreix noves maneres de sortir de la rutina o fins i tot noves tècniques que de ben segur et seran efectives. A Adolescents, tens un Consultori de sexualitat gratuït on et responen sexòlogues expertes.

També et pot interessar llegir






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: