Logotip de Adolescents.cat

La tècnica d'aquesta youtuber perquè t'escrigui el teu crush

per Redacció, el 11 de febrer de 2021 a les 09:37
Tots i totes desitgem que el nostre crush ens escrigui, si bé és cert que també podem prendre la iniciativa i fer el pas nosaltres. Sigui com sigui, la youtuber Alexandra Nizhelskaya assegura que té un truc "infal·lible" per cridar l'atenció de la persona que ens agrada i fer que ens enviï un missatge.
 



Es tracta, com veureu, d'una tècnica força peculiar i que no té cap mena de base científica. Això sí, ella assegura que li ha funcionat. La youtuber proposa seguir una meditació de 5 passos relacionada amb la Llei de l'Atracció, la qual afirma que els nostres pensaments poden provocar moviments en la direcció que desitgem.


1. Meditació
Realitzar una meditació de 10 minuts i deixar la ment en blanc, per tal de trobar la calma i l'equilibri.

2. Emocions
El segon pas és detectar quines emocions sentiràs si aquella persona t'envia un missatge, és a dir, has d'imaginar una resposta seva i pensar com reaccionaries. Cal que sigui una persona que coneixem, per tant, queden descartats els amors platònics famosos.


3. Visualització
Aquest pas va més enllà: es tracta d'imaginar directament el missatge del nostre crush. És a dir, de visualitzar les paraules que utilitzaria, les emoticones...


4. Emocions de l'altre
El següent pas és el d'imaginar-te les emocions que sent l'altra persona quan ha rebut i t'ha enviat el missatge.


5. Adéu
Un cop fet tot el procés, la youtuber recomana deixar el mòbil de banda i no obsessionar-se. No pensar constanment en si aquella persona ens ha escrit o no. 

Has provat mai alguna tènica similar?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: