Rosalía i Bad Bunny estrenen el videoclip de «La noche de anoche»

per Redacció, el 15 de febrer de 2021 a les 12:21

Rosalía i Bad Bunny han estrenat aquest diumenge el videoclip del seu nou tema conjunt La noche de anoche. Es tracta d'una col·laboració que es pot trobar al darrer treball de l'artista portoriqueny El ultimo tour del mundo, que es va publicar el novembre passat.


El videoclip presenta una estètica senzilla i aborda la temàtica de l'amor. S'hi poden veure els dos protagonistes – junts i separats – en unes escales on la seva passió s'acaba convertint en flames. El director de la producció és Stillz, que ja ha treballat prèviament en altres vídeos de Bad Bunny. El vídeo ja compta amb uns 10 milions de visualitzacions a Youtube.

Pel que fa a la cantant de Sant Esteve Sesrovires, continua firmant col·laboracions d'èxit amb grans noms internacionals. Fa poc va estrenar Lo vas a olvidar amb Billie Eilish i, prèviament, el popular remix del tema Blinding Lights amb The Weeknd.

També et pot interessar llegir






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: