Quan cobra un famós/a per enviar-te un missatge personalitzat?

per Redacció, el 22 de febrer de 2021 a les 09:40
Segur que alguna vegada a la vida t'has identificat com a fan d'algun famós. Segur que has anat al cine només per veure aquella actriu o actor que t'agrada tant. Segur que t'has quedat fins les tantes veient un partit del teu equip preferit, o has fet llargues cues per ser prop de l’esencari en un concert del teu artista preferit. T'imagines que algun dels teus ídols t’enviés una felicitació pel teu aniversari o per la teva graduació? Aquesta possibilitat ara és real i existeix gràcies a l’aplicació Cameo.

El sistema és senzill, això sí, val diners. La plataforma t'ofereix més de 15.000 'celebrities' disposades a enviar-te un missatge de vídeo personalitzat a canvi d'un mòdic - o no tan mòdic - preu. Estan disposats gairebé a qualsevol cosa, ja que com el mateix lloc web diu "no hi ha regles establertes sobre el que es pot o no, sol·licitar". Això sí, el missatge pot costar des de 15 euros fins a una mica més de 3.000, depenent de qui el grava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameo (@cameo)


Quins famosos podem trobar-hi?


Hi ha actrius com la Jennifer Love Hewitt, famosa per pelis com 'Sé què vau fer l’estiu passat', 'Sister Act' o per posar veu a Garfield. També en destaca la Lindsay Lohan, que demana 307 euros per 30 segons de vídeo, o la Caitlyn Jenner, -del clan Kardashian- que en demana 2.050.

També hi ha ‘famoseig’ espanyol, sobretot youtubers, com en Jordi Wilde. O lEnrique Arce, l’Arturito de La Casa de Papel. Ell demana 123 euros per vídeo. 

Estrelles en declivi


El món de la faràndula és complicat, semblant a una muntanya russa. Un dia estàs a dalt de tot i un altre, en caiguda lliure. Cameo té la funció d’ajudar a grans estrelles surfejar aquests desequilibris. Estan disposats a entrar al teu mòbil o a la pantalla del teu ordinador durant 30 segons, per endur-se bona part del cost que pagues. Per cada missatge que envien, ells es queden amb el 75% dels ingressos i solen tenir uns set dies per acceptar la petició i gravar el vídeo - normalment amb la càmera frontal del mòbil-. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: