Si has tingut relacions (amb parella o amb tu mateix/a) has experimentat els queefs

per Redacció, el 25 de febrer de 2021 a les 09:52

El queefing és la sortida d’aire de la vagina. Pot semblar una flatulència normal (per això també se l’anomena pet vaginal), però res a veure. Segur que si has tingut relacions en algun moment l’has notat i, atenció, no té res a veure amb les mongetes que has menjat avui al migdia.


Per què es produeixen els pets vaginals?


Un queef es produeix quan hi ha aire atrapat al canal vaginal que, per algun moviment concret, s’escapa. Aquests gasos, a més, a diferència dels pets, no fan gens de pudor, tot i que alguns cops, per la rapidesa del moviment, per exemple, poden arribar a fer soroll. No tenen perquè passar només quan estàs en parella, sinó que també es poden produir quan utilitzes joguines sexuals i durant la masturbació.

Hi ha persones que son més propenses al queefing que d’altres. Hi pot influir la forma de les cames o del conducte vaginal, i també la lubricació. Si naturalment lubriques més que altres persones, pot ser que et passi més sovint. Ara bé, intentar mantenir-la seca no és una bona idea. La sequedat pot fer més difícil i dolorosa la penetració.


En el cas de que vulguis evitar els queefs, potser perquè encara et fa cosa i et dificulta arribar a l’orgasme, hi ha diversos mètodes. Mantenir les cames obertes i a l’aire durant llargs períodes de temps, per exemple, fa que l’aire entri pel conducte vaginal i surti després. Algunes posicions sexuals, per exemple, la penetració a quatre grapes, també intensifiquen les possibilitats d’experimentar el queefing. Tingues clar, però, que cap mètode és infalible i que, quan et passi, és normal i els passa a totes les persones amb vagina!

via GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: