Logotip de Adolescents.cat

Adolescents ens expliquen la seva experiència: «M'han expulsat de classe per portar un top»

per Redacció, el 11 de març de 2021 a les 06:00
La setmana passada la Karis Wilson, una estudiant canadenca de 17 anys, va ser expulsada de l'institut per portar una "vestimenta poc adequada". Segons ha explicat la família de la jove, una professora la va fer fora de classe en considerar que el seu vestit "d'estil llenceria" podia incomodar els docents. 

Arran d'aquest cas, us hem demanat a través d'una enquesta al compte d'instagram Adolescents.cat, si us havieu trobat mai amb una situació similar. O si havieu tingut un poblema en l'àmbit escolar per qüestions d'estètica. 

Hem rebut una allau de respostes, que ens han sorprès. Tot seguit us resumim algunes de les experiències que heu compartit. No cal anar massa lluny per veure com, casos com el de la Karis Wilson també passen a Catalunya. 

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: