Durant quant de temps al llarg de la vida fas aquestes coses quotidianes?

per Redacció, el 5 d'abril de 2021 a les 06:00

Has comptat, més o menys, quant tardes a rentar-te les dents cada dia? I les hores que passes somiant? Tots aquests minuts van sumant i acaben quedant en hores i dies al final de la vida. Vols saber quanta estona dediques a totes aquestes coses? Mira!


Ens passem 63 hores a l’any a la dutxa

Si fem números, al llarg de la vida ens passem al voltant de dies dutxant-nos. Ens passem encara més temps al lavabo, asseguts a la tassa del vàter, unes 73 hores a l’any. Això, al llarg de la vida, son uns 240 dies. Per últim, passem 79 dies rentant-nos les dents durant tota la vida. Això equival a 24 hores o 1 dia a l’any.

Ens passem aproximadament 17 dies a l’any menjant

Ingerim aliments durant aproximadament 406 hores anuals, és a dir 17 dies, cosa que suma un total de 32098 hores, uns 1337 dies, al llarg de tota la vida, menjant. 


Dormim durant 121 dies a l’any

Ens passem somiant 2910 hores a l’any, uns 121 dies. Això suma unes 229.961 hores al llarg de la vida. 

Treballem 90360 hores al llarg de la nostra vida

Això equival a 1143 hores a l’any, és a dir 191 dies anuals. Sorprenentment, passem menys hores connectats a Internet que a la feina, unes 69204 hores durant tota la vida, que son 876 hores a l’any, aproximadament 36 dies.

Tenim 35 hores a l’any de relacions sexuals

Potser us pensàveu que eren més hores, però al cap de l’any la mitjana de les persones tenen pràcticament un dia i mig de relacions sexuals. Això es tradueix, al llarg de la vida, en 2808 hores de sexe. 

Riem durant 244 dies mentre vivim

Això son poc més de 74 hores cada any, que equival a uns tres dies. A més, la mitjana plora només 18 minuts a l’any de mitjana, l’equivalent a unes 30 hores de plorera al final de la vida. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: