Com afecten les feromones a la teva vida sexual?

per Adolescents.cat, el 18 d'abril de 2021 a les 08:04
Comencem pel principi… Què són les feromones? Són substàncies químiques que generem els éssers vius i que serveixen per generar reaccions en altres individus. Vindria a ser una forma de comunicació molt simple i primitiva entre individus. Es rep una senyal química i es reacciona en conseqüència. 

I què tenen a veure les feromones amb el sexe? Doncs molt! Són la substància química que pot fer que una altra persona et generi atracció sexual. Està clar que hi ha molts altres factors a tenir en compte com l’aspecte físic, la comunicació, la gesticulació… Però les feromones són importants en l’atracció sexual per aquests motius:


Ens donen pistes sobre la compatibilitat sexual



De manera inconscient ens donen una idea sobre les característiques que tindria un fill o filla en comú ja que expressen aspectes del nostre sistema immunitari i el cos de la persona que ho rep també ho detecta inconscientment. Normalment ens atrauen més les persones amb sistemes immunitaris diferents al propi.


Indiquen la presència de l’estat d’activació sexual



De forma inconscient donen informació sobre el grau de predisposició que té una persona a mantenir relacions sexuals o no.

Donen informació sobre el cicle d’ovulació



Això s’ha comprovat en animals i algunes mostres indiquen que passaria el mateix en els humans. L’olor de les dones que estan ovulant fa que els nivells de testosterona dels homes pugin. Així doncs, més desig sexual per les dues parts durant l’ovulació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: