Aquestes són les 3 tècniques que ajuden a experimentar més plaer, segons un estudi

per Redacció, el 19 d'abril de 2021 a les 14:35
Hi ha tècniques o postures que, en general, ens donin més plaer que d'altres? Segons un estudi dut a terme als Estats Units per l'empresa OMGYes, sí. La investigació, en què hi han participat més de 3.000 dones, revela que hi ha pràctiques que ajuden a arribar a l'orgasme més fàcilment. 

Totes elles són amb penetració, ja que els investigadors es van voler centrar en aquest tipus de sexe. 

Ara bé, en la publicació deixen clar que són tècniques que poden practicar totes les parelles i que també es poden dur a terme en solitari amb joguines sexuals, dits...etc. Segons la investigació, aquestes són les pràctiques que donen més plaer: 

1. La pesca 

Un 87,5% dels enquestats va suggerir la tècnica de la 'pesca amb canya' com una de les que més plaer els proporcionava. Consisteix a girar o elevar la pelvis per a trobar una posició en la qual la joguina, el penis o els dits contactin amb el punt G de manera directa. 

2. Balanceig
Un 75% de les persones participants en l'estudi va apostar pel 'balanceig': moviments que ajuden que la base del penis o la joguina sexual fregui constantment contra el clítoris durant la penetració. 

3. Aparellament 
Prop d'un 70% dels enquestats va afirmar que gaudien amb la tècnica de l'aparellament, que consisteix en l'estimulació del clítoris -o un altre punt de plaer- amb una joguina o un dit mentre les penetren.

naked orgasm GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: