Creus que pots controlar els orgasmes? Aquesta tècnica t'interessa

per Adolescents.cat, el 5 de maig de 2021 a les 08:27
Són moltes les tècniques sexuals que existeixen, i avui us volem parlar d’una que s’anomena “edging”. Es basa en prolongar l’excitació i així incrementar el plaer sexual i el control que tenim sobre el nostre propi cos.

Es tracta que posis atenció als teus nivells d’excitació i que tinguis l’habilitat de saber quan estàs a punt de tenir un orgasme. La tècnica entra en acció justament en aquest moment. Quan estiguis en aquest punt, hauràs de baixar l’estimulació per evitar el clímax. 


Exercitar aquests músculs farà que tinguis millors orgasmes


Aquesta és una tècnica recomanada pels experts per aprendre a controlar el nostre cos i, alhora, prolongar el plaer. Això sí, si ho vols posar en pràctica i et costa, no ho forcis. Hi ha persones que es frustren quan veuen que els costa molt i no passa absolutament res.

En la masturbació l’edging pot ser útil per explorar i practicar i així conèixer-nos més, prenent consciència de la nostra excitació i sensacions.

Aquestes són les 3 tècniques que ajuden a experimentar més plaer, segons un estudi

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: