Què diu la teva roba de la teva personalitat?

per Redacció, el 5 de juny de 2021 a les 06:00
La nostra manera de vestir reflecteix, en part, la nostra personalitat. Les peces que escollim, els seus colors, la manera de combinar-los no només parlen de nosaltres sinó que també causen una impressió en els altres. De fet, hi ha nombrosos estudis sobre psicologia de la moda i sobre com la nostra roba pot influir en la imatge que projectem.

Us deixem amb algunes de les conclusions d'aquestes investigacions:


 



Versió sense playbuzz
Look informal i similar 
Si sou dels que sempre vestiu pràcticament igual –texans i samarreta bàsica- probablement sigui perquè no us agrada destacar i preferiu passar desapercebuts. Segons els experts, aquests tipus de looks poden transmetre falta de confiança, però alhora també naturalitat i sinceritat. 

Colors vius 
Us agrada vestir amb colors vermells, verds, grocs...? Segurament és perquè us sentiu còmodes amb vosaltres mateixos/es i us és igual ser el centre d'atenció. Aquest tipus de tons transmeten alegria i energia i per tant, acostumen a generar sensacions positives en la majoria de la gent.

Look elegant
Si acostumeu a tenir un estil elegant a l'hora de vestir, probablement sigueu persones responsables i flexibles. De fet, segons els experts en psicologia de la moda, aquestes són les principals característiques que transmet aquest tipus de looks. 

Look de marca 100% 
Aquí els experts distingeixen entre dos tipus de persones: la que vesteix de marca per ser un "aparador de logotips" i la que vesteix amb firmes cares perquè li agrada portar dissenys de qualitat. La primera, a diferència de la segona, acostuma a optar per peces on la marca es vegi de manera clara. Això transmet superficialitat i un intent de mostrar un poder adquisitiu elevat, dues característiques que solen generar rebuig.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: