5 trucs ràpids i fàcils per combatre els granets

per Redacció, el 11 de juny de 2021 a les 09:22
L'acne és un trastorn de la pell molt freqüent entre els adolescents i que pot causar inseguretats i complexos. Si bé el millor per a prevenir-lo és cuidar la nostra pell i la nostra alimentació, de vegades encara que ho fem, ens resulta molt difícil mantenir-lo a ratlla. És per això que avui us volem portar alguns trucs per desinflamar i eliminar granets un cop ja ens han sortit. Els consells els hem tret de canals especialitzats a Youtube i de webs sobre salut i benestar.

Cal dir que si teniu un acne sever, és recomanable que acudiu a un dermatòleg per tal que estudiï el vostre cas i us indiqui un tractament a seguir.

 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: