Logotip de Adolescents.cat

Per què algunes persones tenen més sort que altres (i què fer per ser més afortunats)

per Redacció, el 14 de juny de 2021 a les 09:53
"La gent crea la seva pròpia bona o mala sort". Així ho assegura el psicòleg Richard Wiseman, qui ha liderat una investigació per analitzar les diferències entre les persones que es consideren afortunades i aquelles que no.

Conclusió? La sort no és cap habilitat ni tampoc fruit del destí. La sort té a veure en com pensem i ens comportem. L’expert explica a la BBC, que les persones afortunades tenen aquestes característiques en comú. 

 


A totes aquelles persones que no els resulti senzill mantenir una actitud optimista, Richard Wiseman els aconsella crear "el diari de la sort". Es tracta d'“apuntar el més positiu i afortunat que us hagi passat avui, encara que sigui una cosa insignificant. Segons el psicòleg, aquest simple gest ajuda a disminuir la negativitat i a veure el got mig ple.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: