Netflix oferirà aquests nous continguts d'aquí poc

per Redacció, el 21 de juliol de 2021 a les 12:38
Netflix ha decidit diversificar els continguts de la seva famosa plataforma per tal d'intentar combatre en un altre escenari: els videojocs.

Segons explica una font molt ben documentada al mitjà especialitzat Bloomberg, els videojocs apareixeran a la plataforma com un contingut més, "un nou gènere", i estaran inclosos a les tarifes actuals. És a dir, en principi, no s'haurà de pagar cap sobrecost més per a poder gaudir-los. No és una decisió definitiva, però des de la companyia apunten que volen apostar per aquest sector com ho van fer amb els programes televisius, de nou format a la plataforma, o els monòlegs d'stand-up comedy.


No queda clar, però, quina serà l'aposta concreta de Netflix: oferir videojocs -com els ordinadors, consoles o mòbils- o oferir continguts sobre videojocs, al més pur estil de plataformes com Twitch. La multinacional ha contractat, segons explica Bloomberg, a Mike Verdu, un alt executiu que va treballar a Electronic Arts (creadora de títols com Els Sims, FIFA o Battlefield) i a Facebook, en l'apartat de videojocs.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: