Jocs en femení: coneix les atletes catalanes de menys de 20 anys

per Redacció, el 29 de juliol de 2021 a les 14:07


Segur que et sonen noms com el de Mireia Belmonte Ona Carbonell, dues de les grans estrelles que encapçalen el grup d'atletes que aquest any visiten els Jocs Olímpics de Tòquio. Altres noms que potser no coneixes tant, però, son els de les atletes catalanes més joves en competir als Jocs Olímpics del 2020. Les vols conèixer? Posa-hi atenció perquè segur que d'aquí a uns anys estaran en boca de tothom!


Elena Ruiz


 

L'esportista catalana més jove dels Jocs Olímpics es diu Elena Ruiz, té només 16 anys i és waterpolista. Tot just aquest any ha debutat a la selecció nacional i ja va formar part de l'equip finalista de la Lliga Mundial de Waterpolo. Des dels 15 anys que juga a la divisió d'honor del Club Natació Rubí. 

Alba Petisco


 

La gimnasta arriba a Tòquio amb 18 anys acabats de fer. El 2018 va representar Espanya als Jocs Olímpics de la joventut i va guanyar l'or. Amb l'equip espanyol de gimnàstica artística, ha quedat en dotzena posició als jocs d'aquest any.

Marina González Lara


 

Nascuda al 2002, González Lara ha competit als Jocs Olímpics amb 18 anys. Forma part de l'equip de gimnàstica artística del país amb l'Alba Petisco. La Marina ja havia competit al Campionat Mundial el 2019. 

Iris Tió


 

L'Iris, nascuda el 2002, també arriba a Tòquio amb 18 anys. Va competir als Mundials de natació sincronitzada amb només 16 anys. S'espera que arribi al nivell d'Ona Carbonell.

Maria Vicente


 

La Maria va fer els 20 anys aquest març i competeix en la categoria d'heptatló, que empara 7 proves d'atletisme diferents. El 2017 va quedar primera als mundials d'aquesta branca de l'atletisme, esdevenint la primera atleta catalana de la història en aconseguir-ho.

Sara Gallego


 

L'atleta, quatre vegades campiona d'Espanya en salt de valles, és nascuda el 2000 i correrà a Tòquio amb només 20 anys. A més de competidora, també és estudiant de la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona.

Jael Bestué


 

Bestué fa molts anys que es dedica a les proves de velocitat d'atletisme i és la última en entrar al rànquing amb 20 anys. Té diverses medalles en campionats sub-18 i sub-20.

N'havies sentit a parlar?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: