Crítiques a Aitana per col·laborar amb aquesta coneguda empresa

per Redacció, el 14 de setembre de 2021 a les 10:34
Des que va sortir de l'acadèmia d'OT, que Aitana no para d'acumular èxits tant musicals com comercials. I és que, durant aquests anys, la cantant ha col·laborat amb marques tan conegudes com Stradivarius o Puma, amb qui ha llançat una col·lecció recentment. 

Doncs bé, a totes aquestes empreses ara s'hi suma McDonald's. Aitana ha confeccionat el seu menú preferit perquè qualsevol dels seus fans pugui demanar els plats que a ella li agrada menjar. 


"Una CBO amb doble de formatge, patates amb molt de quètxup, 4 nuggets amb barbacoa i un Mini McFlurry d'Oreo amb caramel". Aquest és el menú que ha creat la cantant i que es pot comprar per 9,90 euros. 

Si bé hi ha qui ha celebrat la notícia, altres han criticat Aitana per convertir-se en la imatge d'una cadena de menjar ràpid i poc saludable. Aquests són alguns dels tuits que s'han escrit: què en penseu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: