Aquestes són les posicions sexuals més perilloses

per Adolescents.cat, el 15 d'octubre de 2021 a les 06:00

Provar diferents posicions sexuals durant el sexe és una de les millors solucions per evitar la rutina en una relació, però hem de tenir en compte que algunes d'elles impliquen més riscos que altres. Hi ha posicions que introdueixen moviments abruptes i augmenten la possibilitat de lesió, especialment en les persones amb penis, que tenen les seves parts íntimes més exposades.


via GIPHY


Abans d'explicar quines poden ser les posicions sexuals més perilloses, s'ha de tenir en compte que el que es coneix com a "fractura de penis" no és tan comú. Segons el metge britànic, convertit en un influencer de TikTok, Jaran Raj, els estudis recents sobre el tema avisen que només un de cada 100.000 homes poden patir aquesta fractura.


L'estudi també va concloure que les relacionis heterosexuals són la causa més comuna de la fractura de penis (66,7%), seguida de la masturbació massa agressiva (14,3%) i de les relacions homosexuals (9,5%).
@dr.karanr

Sun snu #learnontiktok #schoolwithdrkaran #womenshealth #menshealth

♬ Runaway by Kanye Piano - Henry Cantu


A les relacions heterosexuals, o totes aquelles que impliquin l'existència d'un penis i una vagina, la postura més perillosa és la de la vaquera invertida, ja que causa un 50% de les lesions. Com que és la persona amb vagina qui que controla el ritme, si els moviments de les dues parts no estan sincronitzats, pot provocar que el penis sigui aixafat per tot el pes de l'altre persona

La posició "estil gos" és el següent cas més perillós. El 28,6% dels pacients van dir que estaven en aquesta posició quan van sentir el dolor, tot i que només el 7% van passar durant el sexe anal.

via GIPHY


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: