S'està començant a utilitzar un element d'«El juego del calamar» per advertir els ciutadans: què en penses?

per Redacció, el 19 d'octubre de 2021 a les 10:00
Aquesta setmana us explicàvem que l’èxit  d’El juego del calamar, està tenint un impacte més enllà de les pantalles. La ficció ha fet augmentar les vendes de certes peces de roba, com ara les vambes Vans o els xandalls.

Però això no és tot. Hi ha ciutats que estan utilitzant certs elements d’aquesta producció per alertar i avisar la població. Aquest és el cas de Manila, a les Filipines.


Un centre comercial de la zona ha instal·lat una nina gegant igual que la del Juego del Calamar davant d’un pas de zebra. Quan algú creua amb el semàfor en vermell, els ulls de la nina s'il·luminen, delatant que la persona ha comès una infracció.


En aquest cas, evidentment, no hi ha conseqüències violentes com passa a la sèrie i simplement es tracta d’una mesura per avisar a la gent.

El juego del calamar, creada per Hwang Dong-hyuk va arribar a Netflix el 17 de setembre de 2021, i ja fa més d’un més que se situa al top 1 dels continguts més vistos.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: