Aquesta actriu de Harry Potter relata la seva recuperació després de tenir anorèxia

per Adolescents.cat, el 20 d'octubre de 2021 a les 10:36
Evanna Lynch, l'actriu coneguda pel seu paper de Luna Lovegood a Harry Potter, ha publicat un llibre on explica el seu procés de recuperació després de tenir anorèxia: "The Tragedy and The Glory of Growing Up" (La tragèdia i la glòria de créixer). L'actriu ha explicat a Yahoo que ja feia  temps que volia fer el pas d'escriure la seva història.

via GIPHY

La irlandesa afirma que ja no té cap trastorn alimentari, però només després d'anys de tractament i menjant de manera saludable i amb hàbits equilibrats.


Una de les raons que ha motivat la intèrpret a publicar el llibre, segons ella mateixa, és presentar-se davant el gran públic i deixar de costat el personatge de Harry Potter. Lynch diu que té la sensació que tothom la veu com a Luna Lovegood, una persona dolça que sempre té la ment ocupada en històries fantàstiques. Ara vol ser honesta amb la gent i explicar la seva verdadera història.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: