Torna el Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 4 de novembre de 2021 a les 11:59
Torna el Saló de l’Ensenyament del 16 al 20 de març de 2022! Després de no poder celebrar-se durant dues edicions a causa de la pandèmia, per fi torna un dels esdeveniments educatius més conegut.

Com sempre, el Saló aproparà als estudiants tota l'oferta educativa actual: Batxillerat, Graus Universitaris, Estudis Superiors, Estudis Complementaris, Formació Professional i Ocupacional, Estudis artístics i Idiomes.


L’esdeveniment posarà a disposició dels alumnes tota l'oferta en formació completa i actualitzada, donant a conèixer més a fons les possibilitats dels itineraris formatius i ajudant els estudiants a prendre decisions, amb la col·laboració dels expositors del Saló, a través de xerrades, conferències, juntament amb serveis gratuïts d'orientació acadèmica i professional.

Adolescents.cat com sempre hi serà i durà a terme diverses activitats pensades per formar i entretenir els joves.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: