La nova sèrie coreana que arrasa a Netflix (i ja comparen amb «El juego del calamar»)

per Redacció, el 22 de novembre de 2021 a les 08:36
L'èxit de la sèrie sud-coreana El juego del calamar és pràcticament irrepetible. Netflix mateix va assegurar que les milionàries visites que va gaudir la ficció creada per Hwang Dong-hyuk no té precedent a la història de la plataforma, sobretot amb la rapidesa que es van aconseguir. Un document filtrat al qual ha tingut va tenir accés el mitjà de comunicació Bloomberg assegura que la plataforma ja ha guanyat més de 891,1 milions de dòlars (768,25 milions d'euros) amb el calamar.

Ara bé, la sèrie va tornar a posar al mapa les produccions televisives de Corea del Sud, un país en auge en el món audiovisual arreu del món gràcies a la victòria de Paràsits als Oscars de 2020. La novetat d'aquest novembre és una nova sèrie sudcoreana que ja escala posicions entre els 10 títols més vistos de la plataforma: Rumbo al infierno.



El creador de les aclamades cintes de zombies i terror Train to Busan (que també es van estrenar al Festival de Sitges), Yeon Sang-ho, dirigeix aquest serial sobre uns esdeveniments sobrenaturals que impactaran contra la humanitat, que hauran de fer-hi front. L'aparició d'aquesta mena de monstres serà resposta amb l'arribada d'un grup religiós que defensa la idea de "la justícia divina" que castigarà els humans.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: