6 objectes que els experts en sexe tenen a les seves habitacions

per Redacció, el 7 de desembre de 2021 a les 09:43
Quins són els objectes que no acostumen a faltar a l’habitació de sexòlegs i sexòlogues? El Huffington post ha fet aquesta pregunta a diversos experts en sexologia i això és el que els han respost: 

 

Versió sense playbuzz
Lubricant 
La lubricació és clau per gaudir del sexe, així els experts/es recomanen tenir a mà productes que ens ajudin a reduir la fricció i possibles molèsties. 

Joguines sexuals 
Els objectes eròtics no només poden millorar les relacions en parella, sinó també la masturbació individual. A més, contribueixen a conèixer millor el nostre cos i punts de plaer. 

Llums regulables/espelmes 
Una llum tènue o unes espelmes acostumen a fer l’ambient més agradable, còmode i excitant. Plug anal Si es practica sexe anal de manera regular o es vol provar, aquests dispositius ajuden a relaxar la zona de l’anus abans de la penetració.

Tovalloletes íntimes i preservatius 
La higiene i els mètodes de protecció són claus a l’hora de tenir relacions sexuals. És important escollir els productes que més s’adaptin a les nostres necessitats per tal d’evitar possibles problemes i infeccions.

Coixins ferms o sexuals 
Hi ha coixins sexuals pensats especialment per facilitar certes postures. Ara bé, si no en tenim cap, un coixí ferm –més dur que tou- també ens pot servir. Col·locar-lo sota del cul, eleva la pelvis i fa que l’estimulació del clítoris sigui més directe. 

Olis essencials 
El sentit de l’olfacte té connexió amb el sistema límbic que, alhora, està associat a la memòria. Per tant, les olors dels olis essencials poden ajudar a relaxar-te i a centrar-te més en el plaer i el moment.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: