Daniel Radcliffe confessa que es va enamorar d'aquesta actriu mentre rodava Harry Potter

per Adolescents.cat, el 31 de desembre de 2021 a les 12:31
Ja queda menys perquè HBO Max estreni Harry Potter: Regreso a Hogwarts, una reunió que comptarà amb els protagonistes d’una de les sagues amb més èxit de la història. Ahir us explicàvem, que en un avançament de la trobada, es podria veure Emma Watson explicant com i per què es va enamorar de Tom Felton (Draco Molfoy), amb qui encara manté una amistat.

Doncs bé, gràcies a un nou avançament hem pogut conèixer un altre enamorament durant el rodatge. El que va exprimentrar Daniel Radcliffe (Harry Potter). L’actor va tenir un crush amb Helena Bonham Carter, que interpretava la malèvola Bellatrix Lestrange. De fet, quan es van acabar els rodatges ell va decidir confessar-li el que sentia en una carta d’amor. Ell llavors tenia 21 anys i ella 45. A més, l’actriu estava casada en aquell moment amb Tim Burton, director de cinema del qual es va separar amistosament el 2014.

Però això no és tot, durant l’especial de Harry Potter, que cada dia promet més, Daniel Radcliffe llegeix la carta que li va escriure. Aquí en teniu un tros: “Estimada Helena Bonham Carter. Va ser un plaer treballar amb tu i ser el teu posavasos, ja que sempre acabava sostenint el teu cafè. T’estimo i tant de bo hagués nascut deu anys abans per a haver tingut una oportunitat amb tu. T’envio molt amor i et dono les gràcies per ser tan guai”.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: