Estàs tenint relacions bumerang sense saber-ho?

per Adolescents.cat, el 6 d'agost de 2022 a les 06:00
Les persones que canvien de parella sovint solen tenir el que es s'anomena relacions bumerang. Acostumen a ser relacions curtes i les parelles de la persona no s'assemblen gens entre sí, com si no hi hagués uns gustos definits.

Segons un estudi hi ha un tipus determinat de persones que busquen els desafiaments que ofereix relacionar-se amb tantes persones tan diferents. És a dir, que busquen aquest tipus de vincles canviants i breus.


via GIPHY


L'estudi afirma que a aquestes persones els acostuma a fer por no ser felices mai i es converteixen en  inconformistes. És per això que solen variar de parella sovint, buscant sempre "algú millor". Un altre dels motius pels quals es poden donar aquestes relacions és el concepte de l'amor romàntic. I és que hi ha gent que té una idea de parella molt idealitzat, tal com apareix en algunes pel·lícules. 


Finalment, una altra de les possibles raons que dona l'estudi és l'avorriment, ja que moltes persones tenen por al fet que, una vegada establerta la relació en la qual estan, deixin d'estar interessades en la seva parella.

via GIPHY


Segons l'estudi, algunes de les persones que duen a terme les relacions bumerang pateixen i pensen constantment que els deixaran. Per aquest motiu, executen el que es diu el 'rebuig anticipat'. Això consisteix en el fet que quan les seves parelles mostren algun signe d'allunyament, sovint troben raons per a acabar la relació primer per a no haver d'experimentar l'abandnament.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: