Fes-te aquestes dues preguntes abans d'escriure al teu/va ex

per Adolescents.cat, el 19 de febrer de 2022 a les 06:00
Les ganes d'escriure-li un missatge al teu/va ex són naturals. No importa on estiguis, després d'una ruptura hi ha vegades que vols tenir contacte amb ell/a. Potser encara no has superat la ruptura o el trobes molt a faltar i penses que aquesta sensació no marxarà mai. Sigui com sigui, abans d'enviar el missatge, et recomanem que et facis aquestes dues preguntes.

via GIPHY

1. Per què no va funcionar la relació la primera vegada?

El fet de reprendre el contacte amb la teva exparella pot fer que vulgueu tornar a la relació. Abans de prendre aquesta decisió, llavors, t'has de preguntar a tu mateix per què la vostra relació no va funcionar en un primer moment. La resposta a aquesta pregunta, però, ha de generar altres preguntes. Si no estàveu al mateix punt, això ha canviat? Si no va funcionar per tu, has canviat prou? Prendre una decisió com aquesta s'ha de fer amb calma i tenint en compte tots els factors. La impulsivitat et pot passar factura.

2. Realment vols tornar amb el teu ex o només et fa por la solitud?

La segona pregunta és igual d'important, ja que no n'hi ha prou amb haver canviat, també heu de tornar a sentir el que sentíeu abans que comencessin els problemes. Mostrar-li afecte al teu ex sempre serà còmode i senzill, ja que hi ha una confiança prèvia. Això no vol dir, però, que sigui l'opció més adequada pels dos. Us estimeu o us vau acomodar en l'afecte que sentiu l'un per l'altre?

via GIPHY

Sigui com sigui, reprendre una relació amb una exparella no ha de ser sempre una mala idea. Hi ha vegades en què ha funcionat. Per això, no et tanquis del tot a la possibilitat, fes-te aquestes dues preguntes i pren una decisió.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: