Logotip de Adolescents.cat

Slugging, la tendència facial que arrasa a tiktok: és realment bona o no?

per Redacció, el 3 de febrer de 2022 a les 12:25
L'slugging va començar a ser tendència l’any passat i a poc a poc ha anat guanyat popularitat, especialment a tiktok. Es traca d’un truc de bellesa per aconseguir, suposadament, una pell més fina i hidratada.

Aquest truc consisteix a afegir un pas extra a l’skincare que apliquem a la nit. Una vegada posats tots els productes habituals (sèrum, hidratant,etc.), es tracta de “segellar-los” aplicant una fina capa de vaselina pel rostre. Segons les persones que defensen l’slugging, l’objectiu d'aquest últim pas –la vaselina – és protegir tots els productes aplicats anteriorment, de manera que es potencia l'eficàcia dels mateixos mentre dormim.

 
@therealfaithallison Reply to @dayzzz98 it has also decreased my redness GREATLY #slugging #bagbalm #skincareroutine #skincare ♬ original sound - faith 💫
Ara bé, és realment bona aquesta rutina per la nostra cara? El doctor Antonio Licitra, metge especialista en Medicina Estètica i director de Med Estetic, assegura que aquesta tendència no li sembla adequada per a tot tipus de pells. "La vaselina crea una barrera que impedeix l'evaporació d'aigua, però també tapa la pell, és a dir, que simplement evita que es perdi la hidratació", explica a Cosmopolitan.

Segons el doctor en "pells normals només podria arribar a ser útil en cutis molt sec” i en pells grasses “podria arribar a ser contraproduent, ja que el fet que creï una pel·lícula sobre la pell pot afavorir la proliferació bacteriana i provocar nous brots” d’acne. Així doncs, cal anar amb compte!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: