Què fer si envies un Bizum a una altra persona per error

per Redacció, el 17 de febrer de 2022 a les 08:27
Bizum s'ha convertit en una plataforma molt utilitzada per enviar diners als familiars i amics. Fins a 19 milions d'usuaris feien servir aquest sistema a Espanya en començar l'any, per la seva simplicitat, la immediatesa i la gratuïtat del servei. Però tanta facilitat també implica un petit risc: enviar diners a qui no toca.

Què passa si transfereixes diners per error a un contacte de la teva agenda del mòbil que no era el destinatari a qui volies fer el Bizum? O -encara pitjor- si en lloc d'enviar 4 euros per pagar uns cafès, afegeixes sense voler un zero i n'acabes enviant 40? 


A diferència de les transferències convencionals, les que es fan introduint el número de compte del destinatari i que sovint tarden unes hores o fins i tot dies a arribar, els Bizum són instantanis. Per això no és possible cancel·lar l'operació, un cop s'ha validat amb el missatge de text de confirmació.

Per això si es té un problema amb un Bizum incorrecte, la solució més ràpida és posar-se en contacte amb la persona que ha rebut els diners perquè els retorni. Si això no funciona, és possible contactar amb el banc amb què operem per demanar-li si és possible retrocedir l'operació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: