Les 3 pors més comunes dels homes en el sexe

per Adolescents.cat, el 27 de febrer de 2022 a les 08:10
Segons dades del compte d’Instagram @HolaSexologa, almenys el 80% dels homes canviarien la mida del seu penis, voldrien un cos atlètic i els agradaria durar més en les relacions sexuals. Això ens deixa clar que els noies també pateixen molta pressió en tot el que envolta a la sexualitat.

De fet, la societat creu que els homes no són tan vulnerables però en alguns aspectes ho poden ser igual o més que les dones. T’expliquem les 3 pors més comunes dels nois en el sexe:


1. Ejaculació precoç



En una enquesta feta a Espanya es va veure que el 83% dels enquestats havia presentat alguna disfunció al llit més d’una vegada i gairebé el 73% va dir que alguna vegada havia perdut l’erecció en el moment de penetrar. Això ens demostra que és totalment normal i comú i no pot ser que això segueixi afectant tant a l’ego o la suposada masculinitat dels nois.


L’enorme majoria de vegades quan hi ha ejaculació precoç o disfunció erèctil és per una qüestió purament psicològica. Perquè la persona sent pressió per assolir unes expectatives poc realistes. Per això és tan important per a totes les parts implicades que hi hagi molta comunicació en tot moment per generar un clima de confiança i empatia. Així, tot flueix millor!

2. Mida del penis



Un estudi internacional d’Autoestima, Plaer i Sexualitat, gairebé el 65% dels homes pensa que la mida del seu penis i el rendiment sexual tenen relació, i això no és així. La mida del penis no té res a veure amb la satisfacció de l’altra persona en una trobada sexual.

3. Inseguretats físiques



Relacionat amb tot l’anterior també hi ha problemes d’autoestima. Si bé és cert que les noies pateixen molta pressió estètica, els nois també poden víctimes d’aquest sistema i sentir-se molt insegurs per no complir els estàndars normatius d’estètica.
Això pot generar molta inseguretat en moments d’intimitat i fer que les relacions sexuals no flueixin ni es gaudeixin.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: