Aquesta és l'operació estètica més demanada del 2022

per Redacció, el 19 de març de 2022 a les 06:00
Si una cosa ha caracteritzat els últims anys ha estat l'ús de la mascareta, la qual ha deixat visible únicament la part superior del nostre rostre. Això ha provocat que moltes persones hagin començat a posar més atenció a la seva mirada i a iniciar tractaments centrats en aquesta zona. 

Davant aquesta nova necessitat de cuidar els ulls, les operacions estètiques de les parpelles han augmentat en un 350% els últims mesos. Els experts expliquen que les motivacions principals d'aquesta operació solen ser la preocupació per l'excés de pell de la parpella superior i la presència de bosses a la parpella inferior.


Existeixen diversos retocs segons el motiu que hagi originat l'excés de pell a les parpelles. Els experts diferencien tres mètodes:

1. Lifting.

Aquest consisteix en l'elevació de la cella i del terç superior. D'aquesta manera el pacient aconsegueix corregir el problema de manera significativa sense haver de passar per una blefaroplàstia.

2. Resurfacing amb làser CO2.

En el cas que el problema de les parpelles sigui la laxitud, amb pell sobrant i amb pèrdua d'elasticitat a causa de l'envelliment, aquesta podria ser una excel·lent solució. Aquesta tècnica elimina tant la pell de la parpella superior com les bosses de la parpella inferior utilitzant un làser de nova generació.

3. Blefaroplàstia.

Aquesta intervenció sol practicar-se a persones de més de 50 anys i inclou la resecció de pell de la parpella superior i/o inferior segons la necessitat de la persona. Moltes vegades l'operació té l'objectiu de millorar la visió de la persona.

Cal recordar que aquestes operacions poden tenir conseqüències com infeccions, l'aparició d'hematomes, sagnat, pèrdua de pestanyes o problemes de sequedat ocular. Per això, abans de realitzar qualsevol cirurgia estètica cal valorar si realment val la pena arriscar-se. Els psicòlegs manifesten que abans de sotmetre's a qualsevol operació, el més apropiat és tenir una autoestima sana i no pensar només a millorar l'aspecte físic, ja que ens hem d'estimar tal com som.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: