Què és la manicura russa? Ho està petant a les xarxes!

per Adolescents.cat, el 10 d'abril de 2022 a les 08:25
La manicura russa és tota una tendència a les xarxes! I no té a veure amb el color o disseny de les ungles, sinó en una tècnica perquè durin perfectes molts més dies.

Es tracta d’una tècnica que aconsegueix una neteja profunda de l’ungla, traient tota la cutícula amb diferents broques que treuen suaument aquesta part tan delicada de les ungles. Després s’aplica l’esmalt ben a prop de la pell perquè d’aquesta manera el creixement de l’ungla tarda més a veure’s. A més també s’utilitzen esmalts semi-permanents, per garantir la màxima duració de la manicura.

El resultat és impecable, això sí, les cutícules són molt sensibles i s’ha de vigilar molt. És per això que si vols fer-te la manicura russa és molt millor que vagis a un centre especialitzat on t’ho facin amb total seguretat i el mateix a l’hora de retirar l’esmalt.

Et deixem un vídeo perquè vegis en què consisteix la tècnica:





I aquí alguns exemples del resultat amb manicura russa:



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: