Així és com influeixen els colors a l'hora d'estudiar: com utilitzar-los de manera correcta

per Redacció, el 3 de maig de 2022 a les 06:00
Els colors que fas servir per estudiar tenen un impacte directe en el teu cervell i en la teva capacitat de memoritzar la informació. Per aquest motiu és important conèixer els beneficis de cada color i utilitzar-los per millorar la productivitat i el rendiment de l'estudi. A continuació t'ho expliquem:

 

També cal tenir en compte que es recomana utilitzar un subratllat gruixut per les paraules concretes que es volen recordar en un text. Una línia més fina per les frases completes i un subratllat puntejat per ressaltar els exemples.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: