Crítiques a Rosalía pel seu perillós mètode per aprimar-se

per NacióDigital, el 9 de maig de 2022 a les 16:06
És habitual que els cantants, actors i celebritats famoses pengin a les xarxes la seva preparació abans d'assistir a un gran esdeveniment. Dilluns passat, 2 de maig, es va celebrar la gala MET als Estats Units i Rosalía hi estava convidada.
 


"Preparada", va escriure la cantant en una publicació al seu Instagram on es podien veure diverses fotografies. Hi sortia ella, en una sauna i embolicada d'uns plàstics negres. A les primeres imatges Rosalía surt somrient, però al final del carrusel es veu com està suant. L'objectiu de la sauna, suar, es compleix i s'incrementa gràcies als plàstics. 

La tècnica, però, és un perill. Així ho alerten alguns usuaris als comentaris de la publicació. Fins i tot el compte de Twitter Enfermera Saturada ha fet una piulada denunciant el mètode, que qualifica d'"imprudència". 

 
"Rosalía, seguir la gran idea de Kim Kardashian de posar-se en una sauna a 80° envoltada de plàstic per 'aprimar-se' és una imprudència que no aprimar", explica l'infermer que gestiona el compte, Héctor Castiñeira. A més, el sanitari ha afegit que és una tècnica perjudicial per a la salut, ja que "et deshidrata". "Una Saunamami no fa això", ha conclòs bromejant amb el títol del darrer disc de la cantant, Motomami

Es tracta del mètode batejat com a "vestitsauna", que fa un efecte similar als EPI, explica Castiñeira en una segona piulada. L'infermer afegeix que ha vist alguna companya de feina desmaiar-se. "I quan beus tornes a recuperar els grams perduts", escriu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: