Logotip de Adolescents.cat

Aitana protagonitzarà una peli...i la trama recorda a una altra exconcursant d'OT

per Redacció, el 10 de maig de 2022 a les 06:00
Aitana ha anunciat l'inici del rodatge de la seva primera pel·lícula per Netflix. Es tracta d'un remake de la comèdia romàntica francesa "Tras la pared", que es va estrenar l'any 2015 i va ser protagonitzada per Mélanie Bernier i Clovis Cornillac.

La cantant interpretarà a una jove pianista que es prepara per a una audició mentre que el seu veí (Fernando Guallar) és un inventor de jocs que només pot concentrar-se en silenci. El problema és que només els separa una paret molt fina... Aconseguiran aprendre a conviure?

Tenint en compte aquesta trama, no és d'estranyar que molts l'hagin relacionada amb Ana Guerra. I és que mesos enrere l'exconcursant d'OT va tenir problemes, precisament, amb un veí per fer "massa soroll" mentre assajava.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


Aquest no és l'únic projecte audiovisual on podrem veure a la cantant, ja que fa uns mesos anunciava que protagonitzaria "La última", una sèrie de Disney+, juntament amb Miguel Bernardeau.

En aquesta sèrie l'Aitana interpretarà a Candela, una noia que treballa en una empresa de logística mentre persegueix el seu somni de convertir-se en cantant. La seva vida canvia quan un executiu d'una discogràfica multinacional l'escolta cantar en un bar. Aquella mateixa nit, Candela es retroba amb Diego (Miguel Bernardeau), un antic company d'institut que lluita per se boxejador professional. Es tracta d'una història de superació, decepció, il·lusió, valentia i empoderament.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: