Logotip de Adolescents.cat

Aitana crea un nou negoci (i no està relacionat amb el món de la música)

per Redacció, el 18 de maig de 2022 a les 10:45
Després de convertir-se en una de les cantants més escoltades a Espanya, fa poc va anunciar que protagonitzaria una sèrie a Disney+ i una pel·lícula a Netflix. Aquests, però, no són els únics projectes d’Aitana Ocaña. 

Segons ha avançat Vanitatis, l’artista està explotant la seva faceta d'empresària i ha creat una nova companyia centrada en el mercat immobiliari. L’empresa s’anomena Sop i Oli SL, en honor als noms de les seves mascotes, i té un capital social de 600.000 euros. 


Així doncs, tot indica que, com tants altres famosos, podria haver pres la decisió d’invertir el que guanya en cases i altres immobles. De moment, però, no hi ha hagut pràcticament moviments, ja que l’empresa s’acaba de crear. El que sí que se sap, ja des de fa temps, és que Aitana té un habitatge propi que es va comprar el 2021 a Devesa de la Vila. 

Es tracta d'un xalet de més de 270 metres quadrats repartits en tres pisos i que ella mateixa va decidir reformar. Aitana i la seva marca Des que va sortir de l’acadèmia que, a més de destacar en l’àmbit musical, també ha dut a terme diverses campanyes amb empreses tan conegudes com Stradivarius, Puma, McDonalds, Orbit, Coca Cola, GHD, Rimmel London i Yves Saint Laurent. A més a més, també compta amb dos perfums propis: el primer porta el seu nom i el segon el seu any de naixement 1999.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: