Aquesta és la tècnica d'estudi que millor funciona segons els experts

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 06:00
El mètode Cornell és considerat un dels millors mètodes d'estudi i va ser desenvolupat als anys 50 pel doctor en Psicologia i professor d'universitat Cornell Walter Pauk després de realitzar un estudi sobre com prenien apunts els alumnes del seu centre.

Es tracta d'una tècnica eficaç, ràpida i senzilla pensada per facilitar el repàs i aconseguir qualificacions altes. El sistema d'estudi es caracteritza per dividir un full en quatre parts de la següent manera:
  1. Traçar dues línies horitzontals, una a la part superior i una altra a l'inferior, de manera que quedin dos marges.
  2. Dibuixar a la part central una línia vertical (dins els marges que s'han creat) de manera que quedi més espai a la dreta que a l'esquerra.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: