A partir d'aquesta edat començaràs a viure la vida en soledat

per Redacció, el 20 de juliol de 2022 a les 06:00
Una enquesta realitzada pel portal d'estadístiques Flowing Data ha demostrat que la major part de la teva vida la passaràs sol/a. I és que, encara que potser no en siguis conscient, a totes les etapes de la teva vida passes més temps sol que acompanyat. Però, a mesura que et fas gran, la diferència entre el temps que passes amb gent i el que passes sol és més notòria.

El Confidencial ha explicat aquesta evolució: "Quan naixem, el nostre temps pertany quasi exclusivament als nostres pares i mares i, com a molt, a una altra figura d'autoritat que podria encarregar-se de les nostres cures al no poder valer-nos per nosaltres mateixos". Passat aquest moment, el temps que passes en soledat començarà a augmentar.


La infància, l'adolescència i l'edat adulta fins a aproximadament els 25 anys, no està malament. Es calcula que és fins aquesta edat com més amics tens i més coses fas amb ells. A partir d'aleshores, "la vida adulta" et començarà a robar temps que podries passar amb els teus amics i el sentiment de soledat començarà a aparèixer. Però no és fins als 30 que comencaràs a dedicar la majoria del teu temps a la teva parella.

Després arribaran als 40, quan probablement passaràs la major part del temps amb la teva família i els amics quedaran en segon pla. Però no perquè tu ho vulguis, sinó perquè tots estaran ocupats amb la seva pròpia vida. I, a partir dels 50, la caiguda agafarà força. Serà aquí quan passaràs més temps sol i amb desconeguts que amb amics. I, a més, si has tingut fills, és molt probable que ja facin la seva vida.


Sisgui com sigui, no oblidis treballar la relació que tens amb tu mateix, ja que ets l'única persona que estarà al teu costat durant totes les etapes de la teva vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: