Així ha estat CanetRock 2022

per Redacció, el 3 de juliol de 2022 a les 11:07
El públic del CanetRock ha pogut tornar a ballar, cantar i veure sortir el sol un any més. El tret de sortida l'ha donat a les 6 de la tarda el duet Ginestà, que ha repassat alguns dels hits del seu nou disc Suposo que l'amor és això. El grup encapçalat pels germans Júlia i Pau Serrasolsas ha arrencat la seva actuació amb la cançó Somnis i ha desgranat algun dels temes més ballables del seu tercer àlbum que gira al voltant de l'amor i les relacions en parella com Ulls d'avellana o L'últim ball

Després de Ginestà ha pujat a l'escenari la formació barcelonina Balkan Paradise Orchestra. Una banda de folk balcànic femení que aquest dissabte ha actuat per primera vegada al Pla d'en Sala fent sonar una onzena d'instruments de vent. El públic s'ha contagiat de la seva alegria i festa gràcies a la seva passió per la tradició balcànica i a la seva treballada coreografia. Tot i que aquesta banda formada per deu noies té un repertori majoritàriament instrumental, també ha posat veu a alguns temes, com a una versió alliberada de La Masovera. També ha presentat el seu primer tema amb la lletra pròpia, Aux, en el qual reivindica ser una bala perduda.


Qui també s'ha estrenat en el Canet Rock és el grup Marcel i Júlia. Una proposta alegre i constructiva sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat que ha fet vibrar els assistents. Alguns dels integrants de la formació jugaven a casa perquè són exmembres de Txarango i ja havien tocat en diverses ocasions al Canet Rock. 

La tornada de Catarres després del parèntesi musical o la potència d'Oques Grasses han mantingut un públic sempre entregat que ha viscut emocionat la sorpresa que els ha ofert Miki Núñez cantant a duo amb la guanyadora d'Eufòria, Mariona Escoda. Stay Homas, La Pegatina, Buhos, La Fúmiga, Suu s'han entregat en perfecte harmonia amb un públic més motivat que mai.


El CanetRock ha exhaurit les 25.000 entrades per a l'edició d'aquest any, que costaven 36 euros fins al 24 de febrer i 43 euros després. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: