El maltractament psicològic també es pot donar en una amistat i així és com ho pots detectar

per Redacció, el 23 de juliol de 2022 a les 06:00
Quan es parla de maltractament psicològic sovint pensem en el maltractament per part d'una parella, però la realitat és que també pot donar-se en les amistats i és igual de difícil adonar-se de què n'estàs sent víctima.

Si et sents malament perquè notes que l'actitud del teu amic o amiga ha canviat i que s'està allunyant de tu, podria ser un indicador de què el maltractament psicològic ha començat. A continuació t'expliquem algunes de les actituds més característiques:

 

 
@bebloomers Si ves estas actitudes, huye amiga 🏃‍♀️🙅‍♀️ #AmistadesToxicas #GenteToxica #LaToxica #AprendeConTikTok ♬ Toxic (Originally Performed by Britney Spears) [Instrumental Version] - Backing Track Central
Quan comences a detectar que el teu amic o amiga t'està maltractant psicològicament, et preguntes si ho fa sense voler o si és conscient del que està fent. I, com expliquen els experts, sap perfectament el que està fent. Tot i que és molt difícil acceptar que un amic o amiga t'està maltractant, el primer pas és ser-ne conscient i, després, prendre la decisió necessària.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: