La Carla Flila contesta amb aquest contundent missatge les paraules de la Noelia i la Carmen

per Redacció, el 13 de juliol de 2022 a les 09:18
Com segurament ja sabreu la Carla Flila i la Noelia Moya, una de les parelles més populars a TikTok, ho van deixar la setmana passada. La Carla ho va explicar a través del seu Instagram i va acusar la seva exparella d’haver-li estat infidel amb una seguidora, la Carmen.

Des de llavors, el debat a les xarxes socials no ha parat i això ha fet que la Noelia i la Carmen també hagin volgut donar la seva versió. Segons han explicat, les acusacions de la Carla són mentida i no han tingut mai relacions sexuals.


De fet, la Carmen assegura que és heterosexual i que l’únic que hi ha amb la Noelia és una amistat. A més a més, també ha explicat que la Carla i els seus amics la van insultar quan estava a Madrid amb uns amics durant l’Orgull. I no només això, sinó que la van pegar i amenaçar. [


h3]La resposta de la Carla
Després de les publicacions de la Carmen i la Noelia, la Carla ha decidit parlar de nou. En un directe ha contradit algunes de les afirmacions que la seva exparella ha fet set sobre ella.

D’altra banda, també ha publicat dos stories assegurant que les acusacions que s’estan fent contra ella –referint-se a les paraules de la Carmen i la Noelia- són falses i ha demanat que rectifiquin. Si no, assegura, “anirà als tribunals per sol·licitar la rectificació” i també els danys i perjudicis causats.
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: