Noelia Moya acusa Carla Flila: «T'has aprofitat de la situació per guanyar fama»

per Redacció, el 16 de juliol de 2022 a les 11:00
"La meva vida se n'ha anat a la merda per culpa teva. Estic rebent amenaces cada dia i tinc por". Noelia Moya dirigia aquestes paraules a la seva exparella Carla Flila aquest divendres a la tarda a través d' stories.

Les declaracions de la Noelia arriben poc després que la Carla amenacés de portar el cas als tribunals, ja que segons ella, la seva exparella havia mentit i l'havia acusat de coses que no eren veritat.


En les stories, la Noelia tornava a remarcar que tot el que havia dit era cert i que ella mai va tenir relacions sexuals amb la Carmen, la noia amb qui suposadament hauria posat les banyes a Carla Flila.


"Tot això s'hauria d'haver quedat en la intimitat Carla. T'has aprofitat de la situació per guanyar fama, era el teu únic propòsit", assegurava la Noelia en els vídeos.

 
@laamaammii Noelia vuelve a hablar!! #fyp #viral #parati #noeliacarla ♬ sonido original - Laamaammii
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: