7 comportaments tòxics en una discussió que no hauries de tolerar

per Redacció, el 21 de juliol de 2022 a les 06:00
Tot i que no agraden a ningú, les discussions dins una relació són normals i inevitables. Aquestes, però, s'han d'afrontar de manera sana i sense faltes de respecte. En cas contrari, ens podríem trobar davant d'una relació tòxica.

Aquest és el cas de l'Andrea, que tal com explica a Yass, discutir amb la seva parella significa ansietat. "Que em digui que em deixarà perquè no em suporta, que em cridi, que s'enfadi, que trenqui el que té a la mà". Aquests comportaments li han provocat por a la seva reacció i explica que "a vegades el que fa és deixar de parlar-me". A més, quan les discussions són davant de gent o amb alcohol entremig, la situació es complica.

És important detectar aquest tipus de relacions tòxiques que es donen tant durant com després d'una discussió. Independentment de la gravetat del problema, hi ha una sèrie d'actituds que són inacceptables:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: