Com detectar un possible maltractament psicològic per WhatsApp

per Redacció, el 8 d'octubre de 2022 a les 06:00
El maltractament psicològic a través de les xarxes socials és més comú del que ens pensem i a vegades és difícil identificar-lo. En aquest sentit, WhatsApp és una de les aplicacions on més maltractament es produeix, sobretot per part d'una parella. A continuació, t'expliquem algunes dinàmiques abusives definides per expertes que no has de permetre:

 


Si creus que has estat víctima d'algun d'aquests comportaments, parla-ho amb una persona de confiança i talla el vincle que tens amb el/la maltractador/a. Et mereixes persones que et facin sentir bé al costat. Si ho necessites, busca assessorament sobre el maltractament, assessorament legal i assessorament psicològic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: