T'enamores de les persones amb qui tens sexe? Aquest podria ser el motiu

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 06:00
Algun cop t'has enamorat d'algú en el moment en què has tingut sexe amb ell/a? És més comú del que creus i les hormones són les culpables, ja que influeixen en la percepció que tens d'una persona.

Així doncs, durant l'orgasme s'allibera oxitocina, una substància que s'ha relacionat amb processos socials com l'empatia i la formació de vincles. A més, també s'allibera dopamina, el mateix neurotransmissor que s'allibera quan es consumeix droga. Aquesta substància produeix una gran sensació de plaer i és la que ens fa voler repetir.

Tenint això en compte, és possible enamorar-se d'algú quan les relacions sexuals són satisfactòries. Tot i això, cada persona viu les coses de manera diferent i el vincle que es genera no necessàriament ha de ser basat en l'amor. De fet, tot i que aquest vincle sigui molt intens, també és superficial i dèbil. Per tant, es pot trencar en el moment en què tornis a la realitat i t'adonis que l'altra persona no és com t'esperaves.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: