Què està passant amb i per què hi està havent polèmica amb Samantha Hudson?

per Redacció, el 12 d'octubre de 2022 a les 06:00
Vox ha demanat cancel·lar el concert de Samantha Hudson a Màlaga perquè a les seves cançons "s'ataca, menysprea i ofèn tant a la Verge del Roser com a tots els catòlics".

No sorprèn a ningú que Vox hagi fet aquesta petició, però és curiós i indignant que ho faci després d'haver celebrat el passat cap de setmana el seu acte Viva22. L'esdeveniment va tenir lloc al recinte Mad Cool de Madrid i s'ha viralitzat la cançó que un trio musical va interpretar. Durant l'actuació, els protagonistes van cantar lletres que deien: "som la resistència, som fatxes" i asseguraven que tornarien "als anys 36".

 
Poques hores després d'aquest acte, Vox ha presentat un escrit a l'Ajuntament contra el concert activista. "No permetrem que s'ataqui a centenars d'assistents dalt d'un escenari públic", ha assenyalat el portaveu del grup municipal, Antonio Luna, a declaracions recollides per EFE. Consideren que les seves cançons "suposen un clar atac i ofensa als sentiments religiosos dels catòlics" i demanen "coherència", ja que "s'està promocionant un espectacle que ha organitzat en honor a la Mare de Déu del Roser, on s'ataca directament la Mare de Déu".


Mentre que a Fuengirola Vox està fent totes aquestes consideracions, a Madrid han contractat a Santaflow, un raper conegut que a les seves lletres assegura que "vull pegar al mariconàs de Jorge Javier i que quedi muda la burra de Belén Esteban".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: