T'expliquem per què no has de deixar de practicar esport

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 06:00
Fer esport és molt important no només per la nostra salut. El problema és que encara hi continua havent prejudicis. Quantes vegades heu escoltat: aquest esport és de nois? O els nois juguen millor que les noies?

Ja va sent hora de posar fi a aquest tipus de comentaris i de promoure un esport inclusiu i no discriminatori. Per tal d’acabar amb alguns d’aquests prejudicis i fomentar l’esport, la Diputació de Barcelona ha impulsat diverses campanyes, com ara #LesDonesFemEsport #NoHoDeixis. 


Amb aquesta iniciativa es volen posar en valor tots els beneficis per a la salut, per al desenvolupament social i també per als estudis que aporta la pràctica esportiva. També es vol encoratjar les noies a no deixar l'esport i a incloure'l en el seu dia a dia. La campanya ens descobreix noies adolescents d’arreu del país que expliquen la seva passió per diferents esports. Els vídeos es poden veure al TikTok de la Diputació i també d’Adolescents.cat.
 
@diputaciobarcelona Esportistes de diferents disciplines ens expliquen què senten quan fan esport i per què el practiquen #LesDonesFemEsport #NoHodeixis #som311 #DiputaciódeBarcelona #fyp #estiktokat #parati ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia


Joventut esportiva – Societat activa


El projecte transformador Joventut esportiva – Societat activa de la Diputació de Barcelona implica les joves que tenen una major tendència a abandonar les pràctiques esportives a l’adolescència. També s’ofereix suport als municipis per saber detectar conductes de risc en els i les adolescents i com superar-les, es duen a terme projectes per potenciar la participació de les dones i es disposa d’un catàleg de material esportiu amb l’objectiu de treballar la coeducació i la iniciació d’hàbits esportius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: